Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

''Πρώτα η πατρίδα μας και μετά τα κόμματα''

«Πρώτα την πατρίδα μας και μετά τα κόμματα», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμος, κατά την τελετή υποδοχής του στο Κιλκίς και την αναγόρευσή του σε επίτιμο δημότη της πόλης.

Όπως δήλωσε ο κ. Ιερώνυμος, η Ελλάδα πέρασε και περνάει κρίση αλλά «δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός» γιατί, «ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες», ενώ υπογράμμισε πως πρέπει να βάζουμε «πρώτα την πατρίδα μας και μετά τα κόμματα».

Σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο, η ενασχόληση με τα προβλήματα των ανθρώπων είναι και έργο της Εκκλησίας, ενώ η ενασχόληση με την πολιτική, έργο άλλων και σημείωσε ότι «εκεί που τηρούνται τα όρια και υπάρχει συνεργασία, υπάρχει ελπίδα».

«Κανένας δε μας βοηθάει αν δεν περιμένει όφελος. Δεχόμαστε τις φιλίες αλλά πρέπει να φανούμε και οι ίδιοι δυνατοί», κατέληξε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου