Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Τι ΑΕροψεκασμένοι και μαλακί@ς... Βλέπουν παντού UFO στις ΗΠΑ: 50% πιστεύει ότι υπάρχει ζωή εκτός πλανήτη, 25% ότι έχουν έρθει στη Γη

Οι μισοί πολίτες των ΗΠΑ φαίνεται πως θεωρούν δεδομένο ότι υπάρχει ζωή και σε άλλους πλανήτες πέραν της Γης, ενώ το 25% των Αμερικανών πάει το ζήτημα ακόμη πιο πέρα και εκτιμά ότι έχουν έρθει και για... επίσκεψη στον πλανήτη.

Την αποκαλυπτική έρευνα έκανε για λογαριασμό της Huffington Post η εταιρεία YouGov και σύμφωνα με τα στοιχεία το 50% θεωρούν σίγουροι ότι υπάρχει κι αλλού ζωή, το 17% το αρνούνται και το 33% δεν είναι σίγουρο.

Στο ερώτημα εάν υπάρχει νοήμων ζωή οι απαντήσεις είναι ελαφρώς διαφορετικές καθώς το 33% πιστεύει ότι υπάρχει, το 21% ότι δεν υπάρχει και το 42% δεν έχει σαφή γνώμη.

Ο βρετανός Φυσικός Στίβεν Χόκινγκ, διάσημος για το έργο του στις μαύρες τρύπες, αλλά και για τις ενίοτε προκλητικές δηλώσεις του, έχει υποστηρίξει ότι πιθανότατα υπάρχει ζωή και εκτός της Γης, αλλά αν είχαμε ήδη δεχθεί επισκέψεις θα είχαμε βιώσει μια «πολύ πιο δυσάρεστη εμπειρία» από την απλή παρατήρηση των UFO.

Η δημοσκόπηση τέλος καταγράφει και τις διαφορές ανάμεσα στις ηλικίες καθώς οι γηραιότεροι δείχνουν να πιστεύουν περισσότερο στην ύπαρξη ζωής εκτός πλανήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου