Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ο Ερντογάν κατεβάζει το στρατό στους δρόμους - Τι δήλωσε ο αντιπρόεδρός του

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ερντογάν προειδοποίησε πως ακόμη και οι ένοπλες δυνάμεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν στις πόλεις της Τουρκίας για να εμποδίσουν την πραγματοποίηση διαδηλώσεων.

Η τουρκική κυβέρνηση προειδοποίησε ότι θα επέμβει ο στρατός ώστε να εμποδίσει την πραγματοποίηση διαδηλώσεων στην Κωνσταντινούπολη και σε όλη την Τουρκία, όπως δήλωσε σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς.

"Κατά πρώτον, ο αστυνομικός δεν είναι πλανόδιος πωλητής, αλλά μέλος των δυνάμεων της τάξης.

Οι αστυνομικοί θα κάνουν χρήση όλων των μέσων που τους επιτρέπει ο νόμος", δήλωσε ο Αρίντς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο A Haber.

"Αν αυτό δεν είναι αρκετό, ακόμη και οι ένοπλες τουρκικές δυνάμεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν στις πόλεις με την άδεια των κυβερνητών" των επαρχιών, πρόσθεσε.

Δύο ισχυρά συνδικάτα στην Τουρκία έχουν καλέσει σε γενική απεργία σε ένδειξη υποστήριξης στο κίνημα διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης.

Τα δύο αυτά συνδικάτα, προγραμματίζουν νέες συγκεντρώσεις το απόγευμα στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και πορεία στην πλατεία Ταξίμ, η οποία είναι αποκλεισμένη απο την αστυνομία, από το βράδυ του Σαββάτου.



Την ίδια ώρα στην Άγκυρα, δυνάμεις καταστολής έχοντας θέσει σε ετοιμότητα αντλίες νερού προειδοποίησαν σήμερα μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων να σταματήσουν να μπλοκάρουν μια μεγάλη λεωφόρο στο κέντρο της πρωτεύουσας, διαφορετικά θα επέμβουν, όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Οι εργάτες προσπαθούσαν να πραγματοποιήσουν πορεία στην κεντρική συνοικία Κιζιλάι υψώνοντας σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα, στο πλαίσιο της πανεθνικής γενικής απεργίας που οργανώνουν εργατικά συνδικάτα για την υποστήριξη των αντικυβερνητικών διαδηλωτών. "Εσείς που είστε στους δρόμους πρέπει να σταματήσετε να μπλοκάρετε τους δρόμους. Μην προκαλείτε. Η αστυνομία θα κάνει χρήση βίας", προειδοποίησαν από τα μεγάφωνα αξιωματικοί της αστυνομίας ενώ πολλές αντλίες νερού έχουν τοποθετηθεί σε μικρή απόσταση.


http://www.onalert.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου