Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΠΛΟΦΑΣ: ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ



 ΓΡΑΦΕΙ ο πολίτης Παναγιώτης Παπαγαρυφάλλου

Όσο περισσότερο το πολιτικό σύστημα προχωρά στα πολλαπλά αδιέξοδα του και όσο η συνεπόμενη αγανάκτηση των απεγνωσμένων λιακών στρωμάτων θα ογκούται, τόσο περισσότερο οι εκάστοτε κυβερνώντες θα ξεπερνούν τα όρια του χυδαίου λαϊκισμού – που χάνει την προπαγανδιστική του αποτελεσματικότητα – και θα προχωρούν στο επόμενο αποπροσανατολιστικό στάδιο που είναι η μπλόφα. Όπως μπλοφάρουν οι χαρτοπαίκτες για να κερδίσουν, έτσι και οι κυβερνώντες δεν διστάζουν πλέον να τη χρησιμοποιήσουν προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τον «κυρίαρχο» λαό!
Πρόκειται για μια «πολιτική» η οποία ομοιάζει με τον ορισμό που της έδωσε ο προπαγανδιστής του Γ΄ Ράιχ, ο διαβόητος Γκέμπελς: «Πολιτική είναι η τέχνη που καθιστά δυνατά και όσα φαίνονται αδύνατα».
Κορυφαία μπλόφα αυτή του διαβόητου Δημοψηφίσματος του 2015, το οποίο μετέτρεψε το 64% του ΟΧΙ σε πελώριο ΝΑΙ.
Μπλόφα στον κύβο!
Πρέπει να εγγραφεί στο «βιβλίο Γκίνες» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου