Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΠ' ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ Κούλογλου: Η Ρωσία έχει ανάγκη την Ελλάδα περισσότερο από ότι η Ελλάδα την Ρωσία.


«Περισσότερο η Ρωσία χρειάζεται την Ελλάδα παρά η Ελλάδα την Ρωσία, εξαιτίας του αντιρωσικού κλίματος που υπάρχει σε Ευρώπη και ΗΠΑ».
Η παραπάνω απίστευτη δήλωση ανήκει στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος μίλησε στον ραδιοσταθμό Alpha 989 και στην Γιάννα Παπαδάκου.
"Ήδη μετά την συνάντηση με τον Πούτιν, όπου ο Αμερικανός Πρόεδρος είχε συμφιλιωτική στάση, στις ΗΠΑ τον αποκαλούν προδότη" συνέχισε ο Στέλιος Κούλογλου, για να προσθέσει πως "αντίστοιχο κλίμα υπάρχει και στην ΕΕ".

Κατηγόρησε μάλιστα για αχαριστία και αλαζονεία τη Μόσχα, θυμίζοντας πως η Ελλάδα είχε κρατήσει την πιο μετριοπαθή στάση έναντι των κυρώσεων που είχε επιβάλλει η ΕΕ στη Ρωσία.
 


Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου