Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΒΑΛΑ. ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ


Συμβαίνει αυτή την ώρα στην Έδεσσα... Στο πρώτο βίντεο ένα γαλανόλευκο ποτάμι προσπαθεί να φτάσει στην πλατεία, αλλά είναι αδύνατον... Στο δεύτερο βίντεο, μέσα από την πλατεία από τα μεγάφωνα οι διοργανωτές κάνουν έκκληση στον κόσμο να απλωθεί στους γύρω δρόμους για να μπορέσουν να πλησιάσουν στην πλατεία και άλλοι... 'Ενας πραγματικός ΧΑΜΟΣ για την Μακεδονία μας...

ΟΡΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....!!! Ο Εθνικός μας ύμνος από χιλιάδες Μακεδόνες πριν λίγο στην Κοζάνη...!!Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του kozan.gr από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Κοζάνη:

ΠΗΓΗ: kozan.gr


 ΠΟΡΕΙΑ στην προτομή του Παύλου Μελά...!!!

Και η πλατεία Νίκης της Κοζάνης ΓΕΜΑΤΗ από χιλίδες Έλληνες για την Μακεδονία μας... Δείτε ζωντανή σύνδεση από την Γαλανόλευκη συγκέντρωση:

Δέος από την Κοζάνη πριν λίγο... Δεν μπορούν να μας λυγίσουν...





ΚΑΒΑΛΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.... ΒΙΝΤΕΟ: «Ελλάς Ελλάς να βάλουμε φωτιά,να κάψουμε μαζί την συμφωνία αυτή,την προδοτική...»


Τα Μακεδονόπουλα δίνουν και πάλι βροντερό παρόν για την Μακεδονία... Δείτε το βίντεο από την Καβάλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου