Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Πυροβολισμοί στον "ΑΣΦΑΛΗ" Αλιμο -Απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή

Αποτέλεσμα εικόνας για Πυροβολισμοί στον Αλιμο -Απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή
Σκηνές Φαρ Ουεέστ διαδραματίστηκαν πριν από λίγη ώρα στον Άλιμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σήμανε συναγερμός στις Αρχές, μετά από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια ληστείας....
Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Ομήρου και Ιωνίας, όταν ένας ληστής επιχείρησε να ληστέψει τα χρήματα που μετέφερε ένας άνδρας, μέλος χρηματαποστολής, που θα εφοδίαζε ΑΤΜ τράπεζας.
Τελικά, ο οπλισμένος άνδρας, αφού έκλεψε με την απειλή του όπλου αρχικά ένα μηχανάκι και στη συνέχεια ένα αυτοκίνητο, κατάφερε να διαφύγει, με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου