Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ τι λέει ο Nίκολα Ντιμιτρόφ που μοιράζει ντομάτες... Μακεδονίας; H... πιο νόστιμη ντομάτα στον κόσμο λέει. ΦΩΤΟ

Ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων αναφέρθηκε ακόμη μια φορά στην γείτονα χώρα ως "Μακεδονία", αυτή τη φορά αναφερόμενος στις εγχώριες... ντομάτες. Ο κ. Ντιμιτρόφ υποσχέθηκε να στείλει από ένα πακέτο "μακεδονικές" ντομάτες....

σε όσες ευρωπαϊκές χώρες που θα υποστηρίξουν την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αναφερόμενος στη γείτονα χώρα ως "Μακεδονία" για ακόμη μία φορά.
Σε ανάρτησή του στο facebook, χαρακτήρισε μάλιστα την εγχώρια παραγωγή ως "την πιο νόστιμη ντομάτα στον κόσμο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου