Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

ΤΑ 3 ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ. «ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΗΣ, ΝΟΤΙΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ». ΘΕΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

ejofillo
Από το πρωί της 28ης Οκτωβρίου, γινόμαστε μάρτυρες μιας εθνοπροδοτικής τακτικής, που δεν καλλιέργησε μόνον ετούτη η κυβέρνηση των «διεθνιστών» τής οκάς, αλλά κληρονόμησε από την επάρατο Δεξιά των φοβισμένων ανθρωποειδών, που ως παράταξη κουβαλούσαν πάντα το κόμπλεξ των «εθνικοφρόνων», που ήθελαν να το αποτινάξουν, απεμπολώντας όμως τα ιερά και τα όσια της πατρίδος μας.

Ο Παπούλιας
Μέχρι που ήρθε και ως ΥΠΕΞ, ο κατά γενική ομολογία «Αλβανολάγνος» Κάρολος Παπούλιας και στη συνέχεια ο ανιστόρητος Πάγκαλος, που εξομοίωνε τους Αρβανίτες στα Καλύβια και τη Θήβα με τους Τουρκαλβανούς του Χότζα και του Αλία. Και οι δύο υπουργοί είχαν υιοθετήσει το δόγμα «Οι Αλβανοί είναι φίλοι μας». Δεν διδάχτηκαν ούτε από το πάθημα του μπαμπα-Μητσοτάκη, που χρηματοδότησε τον «δεξιό» Σαλί Μπερίσα να ανέλθει στην εξουσία, αλλά εκείνος μόλις κατέλαβε την καρέκλα εξαπέλυσε πρωτοφανή πογκρόμ διώξεων κατά του Ελληνισμού τής Βορείου Ηπείρου.
Οι «εκτελεστές»
Για να πάμε όμως στο σήμερα, εξ αρχής εκδηλώθηκε μία συντονισμένη προσπάθεια για να «δολοφονηθεί» ο χαρακτήρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, με στυγνό «εκτελεστή» τον Ανδρικόπουλο, νεόκοπο αρχηγό της ΕΛΑΣ. Πρώτα ήρθαν οι διαρροές τής Ελληνικής Αστυνομίας, για τη σύλληψη για κατοχή χασίς στο Χαλάνδρι του 25χρονου τότε Βορειοηπειρώτη και αφού γνώριζε ο αρχηγός πως ο 36χρονος πλέον ομογενής είχε αθωωθεί στη συνέχεια. Ταυτόχρονα ήρθε και η περιβόητη τηλεφωνική επικοινωνία του ιδίου με τον Αλβανό αρχηγό και με συμπέρασμα, πως ό,τι «έγινε, δεν έγινε για τη σημαία…». Όλη αυτή η προσπάθεια δολοφονίας της προσωπικότητας του Κωνσταντίνου και στη συνέχεια προσβολής τής μνήμης του, έγινε για αποστρέψει τα βλέμματα από την εν ψυχρώ δολοφονία του.
Αλβανοί παρακρατικοί τού Ράμα και το μειοδοτικό ΥΠΕΞ της Ελλάδος
Το καθεστώς του Έντι Ράμα, οι δομές και τα ΜΜΕ της χώρας συνετάχθησαν από την πρώτη στιγμή κάτω από μία και μοναδική ρητορική σχετικά με την υπόθεση, αυτήν που αποτυπώθηκε με τη δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού, κατά την οποία προχώρησε σε ανήκουστες προσβολές κατά του αείμνηστου Κωνσταντίνου Κατσίφα, οι οποίες έμειναν αναπάντητες από το υπουργείο Εξωτερικών. Οι εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας έτρεξαν να δικάσουν την υπόθεση και να βγάλουν τις αποφάσεις τους, με βάση το κομματικό τους αφήγημα και τις προσωπικές τους ιδεοληψίες. Ο Αλέξης μας δεν είχε χρόνο, καθώς έπρεπε να απαντήσει στο γράμμα της μητέρας του Ζακ, «καταδικασμένου» στον βούρκο των ναρκωτικών και των σεξουαλικών του προτιμήσεων. Επί δέκα μέρες, ολόκληρος ο Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός, σε ρόλο «Αντιγόνης», περίμενε την άδεια να θάψει τον αδερφό του. Και πάνω στον θρήνο του πρέπει να βρει φωνή να απαντήσει σε ανιστόρητες ιδεοληψίες, ανυπόστατες κατηγορίες και «χοτζική» προπαγάνδα, προερχόμενη ακόμα και από το γραφείο του Πατρινού Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίου Ανδρικόπουλου.
Ο δε Φίλης , μιλάει για «Νότια Αλβανία», αποκαλώντας έτσι την Βόρειο Ήπειρο, ο δε Πάγκαλος για έναν εξτρεμιστή που έπρεπε να τον σκοτώσουν, γιατί σήκωσε όπλο στους φίλους Αλβανούς.
Θεέ της Ελλάδος, γιατί γέννησες τόσο μεγάλους προδότες;
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και ο Στέφανος Χίος, το μεσημέρι της Πέμπτης, στις 13:30 μέσα από το makeleio.gr, σε έκτακτη εκπομπή για την ζωντανή κάλυψη της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Στους Βουλιαράτες, η ανταποκρίτριά μας, Γεωργία Μπιτάκου.
Ποτέ δεν θα λείψουμε από τα μεγάλα και ιστορικά γεγονότα για τον Ελληνισμό, έστω κι αν η Ελλάδα όπου κι αν πάμε μας πληγώνει γιατί έχει προδότες κυβερνήτες.


Κείμενο: Γιάννης Γιαννόπουλος για την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου