Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ!


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Να μην ξεχάσετε να πάτε ψηφίσετε στις εκλογές για να αλλάξετε την τύχη της πατρίδας μας! Συμμετοχή σε καρέ με σημαδεμένη τράπουλα.... νομιμοποίηση της νοθείας... ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.. 

Τα παιδιά δείχνουν τον τρόπο που γίνονται οι ανατροπές! ...
Έλληνες μαθητές, θαυμάστε τους:..
Συζήτηση για τις καταλήψεις των ελεύθερων αγωνιζόμενων μαθητών, ενόψει και της αυριανής κορύφωσης του μαθητικού αγώνα για την προστασία της Μακεδονίας μας, έγινε σήμερα στη βουλή, μετά από την ομιλία του βουλευτή Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλου.
Κι όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, ΟΛΑ τα κόμματα του κατ’ ευφημισμόν λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στον αγώνα των μαθητών.

Γεροβασίλω (ΣΥΡΙΖΑ):
«Απευθύνομαι σε όλες τις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου να τοποθετηθούν απέναντι στην προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να σπείρει το εθνικιστικό φασιστικό δηλητήριο στους μαθητές των σχολείων. Πρέπει όλα τα κόμματα να αντιμετωπίσουμε από κοινού αυτό το νέο κίνδυνο και την προσπάθεια σε νέα παιδιά που ίσως παρασύρονται από τη λεγόμενη αγάπη στην πατρίδα να το δουν με διαστρεβλωμένο τρόπο».

Μπουμπούκος (ΝΔ):
«Δεν υπάρχουν καλές και κακές καταλήψεις. Είμαστε κατά των καταλήψεων».  
Θεοχαρόπουλος (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ):
«Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη καταδικάζουμε απερίφραστα όλα όσα λένε οι εκφραστές ακροδεξιάς στη χώρα μας και βεβαίως να μείνουν μακριά οι νοσταλγοί των φασιστικών καθεστώτων από τους μαθητές και τα σχολεία».

Δανέλλης (Ποτάμι):
«Έχουμε κάτι εξαιρετικά επικίνδυνο που εξελίσσεται τελευταίες ημέρες… Εισβολή της ΧΑ στα σχολεία. Οι απολογητές ναζισμού και φασισμού δεν δικαιούνται να μιλούν για πατρίδα και πατριωτισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου