Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΑΓΕΛΗ ΑΓΡΙΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ, ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ & ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ 85χρονη ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ. ΣΥΛΛΗΨΗ 2 ΓΥΦΤΩΝ, ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ


Δύο άτομα συνελήφθησαν, ενώ ακόμα δύο αναζητούνται, μετά το φριχτό θάνατο που βρήκε μία ηλικιωμένη στο σπίτι της.  Ενας 20χρονος κι ένας 32χρονος συνελήφθησαν για τη ληστεία που προκάλεσε το θάνατο ηλικιωμένης στην Πουλίτσα Κορινθίας....
  Οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν έκαναν έφοδο σε καταυλισμό γύφτων, κοντά στο σπίτι της ηλικιωμένης και συνέλαβαν τους δύο.  Εκτός των δύο συλληφθέντων, αναζητούνται ακόμα δύο άτομα, ένας εκ των οποίων ανήλικος.   Η 85χρονη πέθανε κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι της, η οποία δεν φαίνεται να προήλθε από σωματική κακοποίηση, αλλά από σοκ που υπέστη.  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα θα οδηγείται στην τελευταία κατοικία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου