Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Ζούμε σε "απόλυτη" (ΑΝ) ασφάλεια. Φρικτός θάνατος 83χρονης στην Κόρινθο Οι ληστές την έδεσαν και την φίμωσαν - Η 83χρονη γιαγιά πέθανε αβοήθητη απο ανακοπή

Αποτέλεσμα εικόνας για θάνατος για ηλικιωμένη στην ΚόρινθοΤον τρόμο μέσα στο σπίτι της έζησε μία 83χρονη στην Πουλίτσα Κορινθίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthostv, ληστές την έδεσαν και την φίμωσαν και η άτυχη ηλικιωμένη έπαθε ανακοπή. Οι θρασύτατοι ληστές την άφησαν αβοήθητη και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.  Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί  του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου και βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή και το σπίτι παραβιασμένο και...
άμεσα ενημερώθηκαν  άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών καθώς και ιατροδικαστής.  Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου