Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Είμαι κατά των καταλήψεων αλλά δεν θα χαρίσω τους μαθητές στην ΧΑ-Εσείς μας λέγατε τόσα χρόνια ότι είναι καλές οι καταλήψεις


Το γάντι στην κυβέρνηση για την στάση της σε ότι αφορά την ενθάρρυνση των μαθητικών καταλήψεων έριξε ο Αντιπρόεδρος της  ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής. Ο ίδιος υπογράμμισε πως δεν θα χαρίσει στην Χρυσή Αυγή τους μαθητές και δήλωσε πως είναι κατά των καταλήψεων.



"Τι θα έχουμε τώρα; Τις καλές αριστερές καταλήψεις και τις κακές καταλήψεις όσων δεν σας βολεύουν;" τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. "Με ποιο ηθικό ανάστημα θα πείτε τώρα στους μαθητές να μην κάνουν καταλήψεις; Εσείς που είπατε στους μαθητές ότι μπορούν να κατηγορούν τους πολιτικούς; Να έχουν γνώμη για όλα τα θέματα;"



Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον μαθητή που μούτζωνε τους πολιτικούς σε μαθητική παρέλαση πριν έρθουν οι ΣΥΡΖΑ-ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση. "Θυμάστε τον χαμό που έγινε όταν ο μαθητής είχε μουτζώσει τους επισήμους; Τότε εσείς μιλάγατε για το νεολαιίστικο κίνημα που φουντώνει. Με ποιο ηθικό δικαίωμα τους κρίνετε σήμερα; Τότε ήταν καλό το κίνημα και τώρα που κάνουν καταλήψεις για την Μακεδονία είναι κακό; Έχουμε δηλαδή τις καλές αριστερές καταλήψεις και τις κακές άλλες;"

Στον κ. Γεωργιάδη απάντησε [ΔΕ: ΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ] η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φωτεινή Βάκη λέγοντας πως "το θέμα δεν είναι είμαστε υπέρ ή κατά καταλήψεων αλλά αν είμαστε υπέρ ή κατά του εκφασισμού του σχολείου, του  ρατσιστικού μίσους στα σχολεία. Και  αναλογιστείτε τις ευθύνες σας για την πολιτική καπηλεία. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να χτυπήσει το κουδούνι του σχολείου στο φασισμό".

"Είμαστε κατά των καταλήψεων από θέση αρχής. Η διαφωνία μας όμως είναι στο τι θεωρείτε εσείς φασισμό. Εσείς θεωρείτε φασισμό ότι διαφωνεί μαζί σας. Όταν άλλες μαθητικές καταλήψεις έλεγαν ότι είναι χούντα τα μνημόνια κι ο Σαμαράς, τότε όχι μόνο τις υποστηρίζατε αλλά μπορεί να ήσασταν και παρούσα στα επισόδια που δημιουργούσαν. Εγώ όμως δεν χαρίζω όλα αυτά τα παιδιά στη ΧΑ όπως κάνετε εσείς. Πρέπει να τους εξηγήσουμε ότι δεν υπερασπίζονται την πατρίδα όταν υβρίζουν τη δημοκρατία" ανταπάντησε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ.



Μαρία Νταλιάνη
capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου