Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Κρήτη: 50χρονος αυτοκτόνησε με θηλιά στο λαιμό

Ο άντρας βρέθηκε κρεμασμένoς δίπλα σε ταβέρνα της περιοχής
Σοκ προκαλεί η νέα αυτοκτονία που σημειώθηκε στην Κρήτη σημαίνοντας συναγερμό στις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ όταν εντοπίστηκε νεκρός ένας 50χρονος άνδρας σε χωριό του Ρεθύμνου.
Ο 50χρονος φαίνεται πως έβαλε τέλος στη ζωή του καθώς βρέθηκε κρεμασμένος δίπλα από μία ταβέρνα της περιοχής.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και στο σημείο έσπευσαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ρεθύμνου. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της αυτοκτονίας του 50χρονου.
Πηγή: www.cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου