Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Λαθρομετανάστες παρενοχλούν γυναίκες στους δρόμους – Παρολίγον αιματηρή συμπλοκή με Έλληνες κατοίκους της Καστοριάς

Αργά ή γρήγορα τέτοια φαινόμενα θα αποτελούν την φρικτή καθημερινότητα στους δρόμους των ελληνικών πόλεων. Τα ξημερώματα της Παρασκευής προς Σάββατο, και γύρω στις 4:00 το πρωί, στον Πεζόδρομο της Νεάπολης, δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο με λαθρομετανάστες και ντόπιους....Σύμφωνα με πληροφορίες του e-sterea, δύο Μαροκινοι οι οποίοι διαμένουν σε Δομή της Καστοριάς, είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Άρχισαν τότε να παρενοχλούν, κοπέλες ντόπιες που εκείνη την ώρα έφευγαν από μαγαζί που διασκέδαζαν.
Μάλιστα όπως υπάρχουν μαρτυρίες, ήταν ιδιαίτερα επιθετικοί και με επικίνδυνες διαθέσεις.
Η κοπέλα η μία, κάλεσε σε βοήθεια κι όπως ήταν φυσικό ανταποκριθηκαν πολίτες της Νεάπολης που εκείνη την ώρα διασκέδαζαν.
Ακολούθησε διαπληκτισμός κι αντί να ζητήσουν συγνώμη έγιναν περισσότερο εριστικοί καθώς κι επιθετικοί.
Αποτέλεσμα ήταν να πιαστούν στα χέρια κι ο ένας από αυτούς να διακομιστεί στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο και συνοδεία αστυνομίας, κι ο άλλος να συλληφθεί.
Τι θα γίνει άραγε όταν αυτού του είδους τα φαινόμενα θα αποτελούν την εφιαλτική ρουτίνα που θα έχουν να αντιμετωπίσουν εκατομμύρια Έλληνες;
Οι….«επενδυτές» του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως πιάνουν δουλειά, την στιγμή που ο εποικισμός της ηπειρωτικής χώρας από μετανάστες που καταφθάνουν στα νησιά μας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.
el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου