Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Καλαϊτζίδης: «Ρουβίκωνα θα λέτε και θα κλαίτε καθίκια»! Σε ΠΟΙΟΥΣ απευθύνεσε ρε χαβαλέ; Στ`αφεντικά σου; Στον Αλέξη και στον Σόρος; Δεν πληρώνουν; Τράβα να φωνάξεις μαζί με τους ΑΝΤΙΦΑ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Με μια προκλητική ανακοίνωση, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα Γ. Καλαϊτζίδης αναφέρεται στις τέσσερις δίκες στις οποίες θα βρεθεί ως κατηγορούμενος μέσα σε μία εβδομάδα. 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΤΙΦΑ σορος
Με ανάρτησή του στο facebook ενημερώνει για τα δικαστήρια που αντιμετωπίζει ο Ρουβίκωνας και πως θα παραβρεθεί χωρίς δικηγόρο λόγω ... έλλειψης χρημάτων....
«Τα μαύρα ταμεία του Ρουβίκωνα στέρεψαν είμαστε στην ίδια κατάσταση με τον Πάγκαλο» αναφέρει ειρωνικά και προσθέτει απειλητικά: «Ρουβίκωνα θα λέτε και θα κλαίτε καθίκια».  Δείτε την ανάρτηση Καλαϊτζίδη:  «Απλά ενημερωτικά. 4 δικαστήρια έχει αυτήν την εβδομάδα ο Ρουβίκωνας. 
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΤΙΦΑ σορος
Στα 3 είμαι κατηγορούμενος και εγώ. Το ένα για ένα…τηλεφώνημα στο νοσοκομείο του Ερυθρού(όπου ασφαλίτες παρενοχλούσαν τραυματία δικό μας μέσα στον θάλαμο) και το άλλο για μια ανάρτηση που έκανα για τον ΣΚΑΙ και ενώ αθωώθηκα έγινε έφεση από τον εισαγγελέα (όπου τα likes έχουν μπει στην δικογραφία ως απόδειξη της κατηγορίας”διέγερσης των πολιτών”!).   
ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ.4 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ.ΣΤΑ 3 ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΤΟ ΕΝΑ ΓΙΑ…  ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑ'Ι'ΤΖΙΔΗΣ ΣΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018  
Επίσης η δίκη στο Ναύπλιο(για την επίθεση στα διόδια της Κορίνθου) όπου έχουμε «φάει” πρωτόδικα 55 μήνες ποινή! Επίσης η δίκη του συντρόφου μας για την πορεία στις 17 Νοέμβρη που τον ξυλοκόπησαν άγρια τα ΜΑΤ στο ύψος του σταθμού Αμπελοκήπων. Ολα αυτά τις επόμενες 4 ΜΕΡΕΣ.  
ΥΓ. Στα δυο δικαστήρια θα πάω χωρίς δικηγόρο λόγω έλλειψης χρημάτων. Τα μαύρα ταμεία του Ρουβίκωνα βλέπετε στέρεψαν. Είμαστε στην ίδια κατάσταση με τον Πάγκαλο..  ΥΓ2."Ρουβίκωνα θα λέτε και θα κλαίτε καθίκια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου