Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Πατριωτικό «τσουνάμι» καταλήψεων σαρώνει την χώρα: Οι μαθητές στις επάλξεις για την υπεράσπιση της Μακεδονίας.Είμαστε ΟΛΟΙ κοντά τους. ΦΩΤΟ

Πατριωτικό «τσουνάμι» καταλήψεων σαρώνει την χώρα: Οι μαθητές στις επάλξεις για την υπεράσπιση της Μακεδονίας

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ

Πατριωτικό «τσουνάμι» καταλήψεων σαρώνει όλη την χώρα καθώς οι μαθητές βρίσκονται στις επάλξεις για την υπεράσπιση της Μακεδονίας απαιτώντας την κατάργηση της ντροπιαστικής Συμφωνίας των Πρεσπών.  Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις και καταλήψεις μαθητές στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχές όλης της Ελλάδας την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου και πρέπει να υποστηριχθούν από όλους τους μαθητές όλων των σχολείων της χώρας....
  Την Πέμπτη το «Μακεδονία ξακουστή» θα πρέπει να ακουστεί πανελλαδικά σε όλα τα σχολεία και να μην μείνει ούτε ένας μαθητής που να μην μετέχει στις κινητοποιήσεις εάν θέλει να μπορεί να ονομάζεται Έλληνας στο μέλλον.   Η νεολαία να κινητοποιηθεί καθώς είναι «η ορμή του Έθνους» και η ελπίδα του εκφράζοντας με βροντερό «όχι» την αντίστασή της σε αυτά που της ετοιμάζουν χωρίς να την ρωτήσουν  Να σημειώσουμε ότι το κύμα αυτό της ενεργής αντίστασης κατά του ξεπουλήματος της Μακεδονίας και της ελληνικής Ιστορίας ξεκίνησε με την άδικη αποβολή των μαθητών που συμμετείχαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στον Γέρακα Αττικής επειδή τραγούδησαν το «Μακεδονία ξακουστή».  Κανείς τότε στη νυν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν περίμενε ότι οι μαθητές αυτοί θα γίνονταν η αιτία για  γενικό ξεσηκωμό της μαθητώσας νεολαίας σε όλη την χώρα.  Κανείς να μην λείψει από τον αγώνα αυτό, για την υπεράσπιση της Μακεδονίας, του Έθνους και της  Ιστορίας του, γιατί για ότι συμβεί στο μέλλον υπόλογοι θα είναι όσοι δεν πάλεψαν για αυτό.
Μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης των κινητοποιήσεων και η πανελλήνια ομοσπονδία πολιτιστικών συλλόγων Μακεδόνων   Όπως αναφέρεται:   

 «Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούμε τις κινητοποιήσεις των μαθητών για την υπεράσπιση της Μακεδονίας από τις ολέθριες συνέπειες που διαφαίνεται να έχει η Πατρίδα μας από την συμφωνία» των Πρεσπών.  Οι μαθητές ξεσηκώθηκαν με αφορμή την άδικη αποβολή των μαθητών που συμμετείχαν στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στον Γέρακα Αττικής. Τα πραγματικά αίτια του απρόσμενου αυτού ξεσηκωμού εντοπίζονται στην βαθιά πεποίθηση των μαθητών ότι το μέλλον της Ελλάδας, της Μακεδονίας και το δικό τους υποθηκεύεται ανεπιστρεπτί με την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας, η οποία αποτελεί ΚΙΝΔΥΝΟ για την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή και οδηγεί σε ακρωτηριασμό της Πατρίδας μας.  Το μαθητικό κίνημα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας ξεκίνησε ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ, χωρίς καμία μεθόδευση, με μόνο κριτήριο το ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ της νεολαίας που ένιωσε ότι πραγματοποιείται μεγάλη ΑΔΙΚΙΑ στην Πατρίδα μας.  Από την πρώτη στιγμή οι μαθητές που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις βίωσαν τον ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ από ακραίες πολιτικές οργανώσεις, οι οποίες με απροκάλυπτα ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ και ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ τρόπο έκαναν τα πάντα για να υποβαθμίσουν και να σπιλώσουν την πρωτοφανή πρωτοβουλία των μαθητών να διαδηλώσουν για τα δίκαια του μακεδονικού Ελληνισμού.  Μοιράστηκαν προπαγανδιστικά φυλλάδια έξω από σχολεία, τα οποία προωθούν αναληθή και ανιστόρητο χάρτη που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά ξένες μυστικές υπηρεσίες το 1993 περί δήθεν ύπαρξη 3 Μακεδονιών, με προφανή σκοπό να βλάψουν την Ελλάδα.  Επειδή δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς στην ΑΘΛΙΑ επίθεση που δέχεται το μαθητικό κίνημα για την υπεράσπιση της Μακεδονίας, δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στην ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ και ΜΑΖΙΚΗ κινητοποίηση που εξαγγέλθηκε για την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018. Καλούμε όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται, να συμμετέχουν και να στηρίξουν τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των μαθητών και είμαστε πεπεισμένοι ότι το μέλλον της Μακεδονίας θα μείνει σε Έλληνες που αγωνίζονται για το καλό της Πατρίδας.  Γιαννιτσά 28 Νοεμβρίου 2018 Για το ΔΣ Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος Πρόεδρος ΠΟΠΣΜ»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου