Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Αλήθεια, με το σκοπιανό τι γίνεται;


Γράφει ο
Ιωάννης Γ. Κουλούρης
Στο τελευταίο άρθρο μου, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην εφημερίδα σας, υποστήριζα ότι το εκκλησιαστικό ανακινήθηκε από τον κ. Τσίπρα με μόνο σκοπό να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το σκοπιανό θέμα, ώστε μέσα στον αναβρασμό που θα προκληθεί, να μπορέσει να περάσει λάθρα την προδοτική συμφωνία που υπέγραψε, Γιατί αυτή είναι η υποχρέωση που έχει αναλάβει προς  όσους ξένους τον στηρίζουν, και παρά τις αυταπάτες του, δεν νομίζω ότι πίστευε ποτέ ότι θα περάσει το εκκλησιαστικό θέμα.
Είχα μάλιστα εκφράσει την ελπίδα μου ότι το Άγιο Πνεύμα θα φώτιζε τους ιεράρχες ώστε να καταργήσουν τη συμφωνία με τον
Αρχιεπίσκοπο εν τη γενέσει της, πράγμα που ευτυχώς έγινε.
Όμως ο στόχος της ανακίνησης του εκκλησιαστικού πέτυχε και κανείς δεν ασχολείται σήμερα με το σκοπιανό, το οποίο κάποια στιγμή μέσα στον αναβρασμό θα φέρει για ψήφιση στη Βουλή και μάλιστα παραποιημένο προς όφελος των Σκοπίων. Και,  επειδή το εκκλησιαστικό από μόνο του δεν φαίνεται να του αρκεί , πρόσθεσε και τη σαπουνόφουσκα  με τις 10000 προσλήψεις στο Δημόσιο,  ώστε η σύγχυση να γίνει ακόμα μεγαλύτερη και το σκοπιανό να φύγει εντελώς από την επικαιρότητα.
Δυστυχώς στο δόλωμα «τσίμπησε» όλη η αντιπολίτευση που ξέχασε και αυτή το σκοπιανό, και ασχολείται με τα ανωτέρω θέματα.
Για το λόγο αυτό θα επικαλεστώ και πάλι τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος, για να φωτίσει τους βουλευτές, ώστε όταν έρθει η συμφωνία στη Βουλή να την καταψηφίσουν. Και δεν απευθύνομαι  φυσικά στους συριζαίους, γιατί αυτοί είναι άθεοι, αλλά στους χριστιανούς, και κυρίως στους καιροσκόπους περιφερόμενους βουλευτές άλλων κομμάτων, που είναι χριστιανοί και έχουν προδώσει τα ιερά και όσια της συνείδησής τους για να εξασφαλίσουν μία υπουργική καρέκλα ή μια θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι βέβαιος ότι εάν δεν φωτιστούν οι ίδιοι θα φωτισθούν οπωσδήποτε οι εκλογείς, που θα τους περιποιηθούν κατάλληλα στις εκλογές, όποτε και αν γίνουν.
Όσο για το Ποτάμι που δηλώνει ότι θα ψηφίσει και αυτό τη συμφωνία, έχει ήδη μεταβληθεί σε ξεροπόταμο και εάν τελικά ψηφίσει και τη συμφωνία θα εξαφανιστεί τελείως από το χάρτη.
Τέλος στο θέμα αυτό θέλω να παρατηρήσω την υποτονική στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης η οποία μπορεί να δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει ποτέ τη συμφωνία, δεν δηλώνει όμως κατηγορηματικά ότι θα την καταργήσει όταν έρθει στην κυβέρνηση, εάν φυσικά αυτή έχει ήδη περάσει από τη σημερινή Βουλή, και  ούτε την προσβάλει ενώπιον των αρμοδίων διεθνών οργάνων , καθόσον υπογράφτηκε παράνομα και είναι προϊόν εξαπάτησης και του Ελληνικού και του σκοπιανού λαού.  Ακολουθεί δηλαδή την τακτική του κυρίου Καμένου που το παίζει «τζάμπα μάγκας» στο θέμα αυτό, όπως και σε πολλά άλλα εθνικά θέματα.
Στο σημείο αυτό επιθυμώ να τονίσω ότι δεν έχω καμία αντίρρηση να μπουν στην ΕΟΚ και το ΝΑΤΟ τα Σκόπια, όχι όμως μονομερώς  σε βάρος του έθνους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου