Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΝΙΚΟΣ! ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ!

Τον τρόμο και τον πανικό έχουν σπείρει οι μαθητές των σχολείων της Βόρειας Ελλάδας στην αμερικανονατοϊκή συγκυβέρνηση της προδοσίας της Μακεδονίας, Τσίπρα-Καμμένου, καθώς και στα τσιράκια της, το ΚΚΕ!
Το οποίο ΚΚΕ, έχει αναλάβει την καταστολή των καταλήψεων, αλλά όπου εμφανίζονται τα φυτά της ΚΝΕ για να δηλητηριάσουν τους μαθητές με τον συμμορφωτισμό προς την κόκκινη συγκυβέρνηση των προδοτών και τα ξένα αφεντικά της (Τραμπ. Μέρκελ και CIA), «τρώνε πόρτα» – για… πρώτη δόση.

Αφού, λοιπόν, βλέπουν πως δεν πιάνει αυτό το κόλπο, τώρα απευθύνονται στους… γονείς των μαθητών, μέσω ελεγχόμενων Ενώσεων Γονέων, όπως είναι η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Έτσι, «με αφορμή τις κρούσεις εξωσχολικών κύκλων σε σχολεία και μαθητές για καταλήψεις με θέμα το «Μακεδονικό», τον θάνατο του Κ. Κατσίφα και τη «Β. Ήπειρο» (όπως γράφουν οι ξεδιάντροποι αμερικανόδουλοι σταλινικοί…), ζητούν από τους γονείς να μην επιτρέπουν στα παιδιά τους να πηγαίνουν στις καταλήψεις και τις πορείες, γιατί πρόκειται για «δράσεις μικρών ομάδων μαθητών» (μόνο που στις πορείες συμμετέχουν αποδεδειγμένα χιλιάδες μαθητές!) και γιατί «αποτελούν ενορχηστρωμένη δράση εξωσχολικών ατόμων που πρόσκεινται σε ακροδεξιά και νεοναζιστικά μορφώματα».

Χαρακτηρίζουν δε το σύνθημα “Μακεδονία γη Ελληνική”, «σύνθημα που ανοίγει το δρόμο για αλλαγή συνόρων και προσπάθεια να καθοδηγήσουν μαθητές σε επικίνδυνα μονοπάτια αλυτρωτισμού».

Μια ζωή κατάπτυστες δουλάρες του συστήματος -που δήθεν… πολεμούν- ήταν, τώρα θ’ αλλάξουν;

(ΥΓ): Όξω τα κομμούνια απ’ όλα τα σχολεία! Ουστ!

ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου