Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του τραυματισμένου ληστή στα Βριλήσσια


Κινηματογραφικός ήταν ο τρόπος που δύο ληστές "χτύπησαν" σε σουπερμάρκετ στα Βριλήσσια, όπου σημειώθηκε και ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ δραστών και αστυνομικών, με τον έναν δράστη να συλλαμβάνεται και τον άλλον να οδηγείται στο ΚΑΤ τραυματισμένος....
Ληστεία με πυροβολισμούς, μεταξύ δύο δραστών και αστυνομικών, σημειώθηκε, λίγο μετά τις 20:30, σε σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια. Ο ένας δράστης συνελήφθη, ενώ ο άλλος διακομίστηκε τραυματισμένος στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατούσαν όπλα, προσπάθησαν να ληστέψουν σούπερ μάρκετ, στην οδό Αναπαύσεως.
Στο σημείο βρέθηκαν, όμως, αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ, που δέχθηκαν πυροβολισμούς από τους δράστες. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς με αποτέλεσμα ο ένας δράστης να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο ΚΑΤ και ο άλλος να συλληφθεί.
Το βίντεο δείχνει όσα ακολούθησαν λίγα λεπτά μετά την ληστεία.
 
Οι αρχές εξετάζουν αν η αποψινή ληστεία συνδέεται με τις τρεις ένοπλες ληστείες που έγιναν την παραμονή της Black Friday σε γνωστά καταστήματα μέσα σε διάστημα μίας ώρας στην Αθήνα, στα βόρεια προάστια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου