Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Αθήνα: Αφού είπαν τους μαθητές που διαδηλώνουν για την Μακεδονία «φασίστες» είπαν να σπάσουν και τίποτα -Προβοκάτσια παρακρατικών κουκουλοΦΛΩΡΩΝ και στην Θεσσαλονίκη (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ;;

Αφού μαζεύτηκαν «φίλοι και σύντροφοι», τα "ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ" στα Προπύλαια, καταγγέλλοντας ως «ακροδεξιές», με ελάχιστη συμμετοχή, όπως διαβάσατε νωρίτερα, τις αυθόρμητες μαθητικές αντιδράσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, είπαν να σπάσουν και τίποτα. ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ με σφυριά και πέτρες, βρισκόμενοι στην «ουρά» της αντεθνικής πορείας, προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα τραπεζών και όχι μόνο κατά μήκος της Πανεπιστημίου....
ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με… χειροβομβίδες κρότου- λάμψης.  Αντίθετα, στην Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, η κοινωνία «αγκάλιασε» τους μαθητές, που, χωρίς να πειράξουν την περιουσία των Ελλήνων, διαμαρτυρήθηκαν τόσο για τα εθνικά μας θέματα, όσο και για τις αλλαγές στα βιβλία ιστορίας που ετοιμάζει η κυβέρνηση.  Δείτε βίντεο:
Στην πορεία των μαθητών, που τάσσονται κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έγιναν επεισόδια στην οδό Μακεδονικής Αμύνης.
Όπως αναφέρεται ομάδα κουκουλοφόρων, άγνωστο από που προέρχονταν δημιούργησαν επεισόδια, με αποτέλεσμα τα ΜΑΤ να ρίξουν χημικά και σε μαθητές.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου