Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

«Χαφιέδες» Αποκάλεσε ο Μπαλάφας τους Διαμαρτυρόμενους Μαθητές (Video)

mpalafas-giannis-hafiedes
Αφού προσπάθησε ΠΆΛΙ να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, για ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ ο πρώην υφυπουργός (!?) Μεταναστευτικής Πολιτικής της «κυβέρνησης» Τσίπρα, Γιάννης Μπαλάφας, υπέπεσε ΣΕ ΑΤΌΠΗΜΑ... Αποκάλεσε τους διαμαρτυρόμενους μαθητές/καθηγητές, «Χαφιέδες».


Σε εμφάνιση του στην εκπομπή Αποκαλυπτικό Δελτίο της Αντριάννας Ζαρακέλη και του Γιάννη Παπαγιάννη στο Neo TV, ο "Άντε Πάενε Από Δω Ρε", "ΕΦΚΑ..? Τι Είναι Αυτό?" και ►Μια "Στραβή" ο φόνος του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι,  «ανθρωπάκος», μην έχοντας να δώσει απάντηση στην απρόκλητη βία των δυνάμεων των ΜΑΤ στις Συκιές Θεσσαλονίκης προς τους διαμαρτυρόμενους μαθητές/καθηγητές, τους αποκάλεσε "τρελαμένους" και... "χαφιεδωμένους" (!?).

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και των υπόλοιπων παρευρισκομένων στο πάνελ της εκπομπής, για το αν οι νυν ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ (και ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ) ήταν "τρελλαμένοι", "χαπακωμένοι", "τρελαμένοι" ή "χαφιεδωμένοι" όταν διαμαρτυρόμενοι «κατέβαζαν» πλήθη σε διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες, ο κύριος που αποκάλεσε Την Μπουδούκου «Φασίστρια» και απαίτησε: "Μην Αποκαλείτε τα Σκόπια "Σκόπια"", κατέβασε το κεφάλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου