Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

«Κατσίφα ζεις εσύ μας οδηγείς» - Σεισμός» στο ΟΑΚΑ-

«Κατσίφα ζεις εσύ μας οδηγείς» - «Σεισμός» στο ΟΑΚΑ- Δείτε βίντεο
"Κωνσταντίνος Κατσίφας Αθάνατος"!  Ιαχές για τον ήρωα Κ.Κατσίφα ακούγονταν καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα στο ΟΑΚΑ ενώ υψώθηκαν και σημαίες της Βορείου Ηπείρου.  Φαίνεται ότι ο λαός σε αντίθεση με τους πολιτικούς του δεν ξεχνά και τιμά τους ήρωες του.  Λίγα 24 ωρα πριν, η Ευρωβουλή αρνήθηκε... να συμπεριλάβει στη σχετική συζήτηση ένα σημαντικό εθνικό, αλλά πρωτίστως ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θέμα, έχοντας μάλιστα Έλληνες ευρωβουλευτές συμπαραστάτες.  «Κυρία Πρόεδρε, πριν από λίγη ώρα το Σώμα απέρριψε την πρότασή μου και την πρόταση της Ομάδας ECR για ειδική συζήτηση σχετικά με τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία και για να συζητήσουμε, παράλληλα, την παραβίαση των δικαιωμάτων της ελληνικής εθνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου. Η ολομέλεια της Ευρωβουλής ‘πέταξε την μπάλα στην εξέδρα'» .  Αυτά ήταν τα λόγια του ευρωβουλευτή Νότη Μαριά στο Στρασβούργο.  Αυτό που δημιουργεί όμως δυσάρεστη αίσθηση είναι η στάση των περισσότερων Ελλήνων ευρωβουλευτών, που σχεδόν όλοι ήταν άφαντοι. Από τους 27 Έλληνες και Κύπριους Ευρωβουλευτές στην ψηφοφορία, συμμετείχαν μόνο δέκα, εκ των οποίων ψήφισαν υπέρ της πρότασης Μαριά και Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών (ECR), οι Ελένη Θεοχάρους, Γιώργος Κύρτσος, Νότης Μαριάς, Λευτέρης Χριστοφόρου, Τάκης Χατζηγεωργίου και οι Γιώργος Επιτήδειος, Λάμπρος Φουντούλης και Λευτέρης Συναδινός.  Οι αντιπρόσωποι του Ποταμιού, Γιώργος Γραμματικάκης και Μιλτιάδης Κύρκος, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα: Ήταν ανάμεσα σε εκείνους που καταψήφισαν την πρόταση που υπέβαλλε ο κ. Μαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου