Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

«Ξεφυτρώνουν» παντού και ζητάνε αναγνώριση της «Μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτά είναι τα ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ των "Πρεσπών" . Με την εθνοκαταστροφική Συμφωνία των Πρεσπών να αναμένεται να κυρωθεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο, «πάρτι» κάνουν οι διάφορε συλλογικότητες και οργανώσεις που απαιτούν αναγνώριση … «μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα!...
  Το el.gr εδώ και καιρό σας έχει ενημερώσει για τις άκρως ύποπτες κινήσεις που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην Βόρεια Ελλάδα.  Θυμηθείτε: Δείτε τι συμβαίνει ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Σκόπια: «Απαγορεύουν» τους μακεδονομάχους στα σχολεία – Υπό «ελληνική κατοχή» η Μακεδονία  Πληθαίνουν οι φωνές για «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα – Τι ζήτησαν ενώπιον του Ν.Κοτζιά; (ΒΙΝΤΕΟ)  Έτσι λοιπόν με νέο…παράρτημά τους αυτή τη φορά στις Σέρρες, οι αυτοαποκαλούμενοι «Μακεδόνες» ζητούν ελέω των εξελίξεων στο Σκοπιανό να αναγνωριστεί με κάθε επισημότητα η «μακεδονική μειονότητα», με ό,τι τυχόν προνόμια συνεπάγεται αυτό.   Μάλιστα ο νέος αυτός Σύλλογος φέρει την ονομασία: «Αδελφότητα Ντόπιων Σερραίων ‘Κύριλλος και Μεθόδιος’».   Από κοινού με την φιλοσκοπιανή οργάνωση «Ουράνιο Τόξο» που εδρεύει στην Φλώρινα, ο παραπάνω σύλλογος….αγωνίζεται και για αυτός για τα δικαιώματα της δήθεν μειονότητας.   Η φιλοσκοπιανή προπαγάνδα φυσικά δίνει και παίρνει.   Αλήθεια, ποιος ή ποιοι χρηματοδοτούν τέτοιου είδους οργανώσεις και συλλόγους οι οποίοι πρωτίστως προσβάλλουν τους αληθινούς Μακεδόνες, δηλαδή τους Έλληνες;   Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου