Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Επιτέλους ο Μητσοτάκης εξήγγειλε το αυτονόητο: Θα καταργήσει ΤΕΛΕΙΩΣ το άσυλο στα Πανεπιστήμια (Video)


Τη θέση της Νέας Δημοκρατίας ότι το πανεπιστημιακό άσυλο θα καταργηθεί τελείως κατέθεσε ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρθηκε αναλυτικά τόσο στα δημόσια όσο και στα ιδιωτικά πανεπιστήμια.
«Το περιεχόμενο των αναθεωρητέων διατάξεων δεν δεσμεύει την επόμενη Βουλή», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι φοβάται πως θα χάσει τις εκλογές και δεν επιθυμεί να διαμορφώσει το Σύνταγμα η επόμενη κυβέρνηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλόγισε στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ότι «τα έχετε μπλέξει τελείως με το άρθρο 16». «Με τη λογική σας περί επιδοτήσεων των ιδιωτικών πανεπιστημίων, θα έπρεπε να επιδοτούνται και τα ιδιωτικά νοσοκομεία. Ποιος σας τα γράφει αυτά;», διερωτήθηκε.

Επίσης, είπε ότι 50.000 Έλληνες φοιτητές σπουδάζουν στο εξωτερικό, και ότι δεν είναι όλοι πλούσιοι. «Τους στερείτε τη δυνατότητα να επιλέξουν να μπορέσουν να σπουδάσουν στη χώρα τους», συμπλήρωσε ενώ υπογράμμισε ότι «το βασικό μας μέλημα είναι το δημόσιο πανεπιστήμιο».

Όπως είπε, «το δημόσιο Πανεπιστήμιο είναι δημόσιος χώρος και έχουμε φθάσει με τις δικές σας αθλιότητες σ' αυτό τον χώρο να μην μπορεί να πει κάποιος την άποψή του», ενώ επανέλαβε ότι το άσυλο στα πανεπιστήμια θα καταργηθεί τελείως.

«Θα πεταχτούν έξω από το δημόσιο πανεπιστήμιο ρουβίκωνες, μπαχαλάκηδες, έμποροι ναρκωτικών», συνέχισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου