Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Έχασε ΟΡΙΣΤΙΚΑ την Κωνσταντινούπολη ο Ερντογάν, νέος δήμαρχος ο Εκρέμ Ιμάμογλου

Έχασε την Κωνσταντινούπολη ο Ερντογάν, νέος δήμαρχος ο Εκρέμ Ιμάμογλου
Ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης Εκρέμ Ιμάμογλου θα λάβει επίσημα την εντολή για τον Δήμο της Κωνσταντινούπολης, 17 ημέρες μετά τις εκλογές, παρόλο που εκκρεμεί η ένσταση του κυβερνώντος κόμματος του Τ. Ερντογάν, AKP, για ακύρωσή τους. Όπως μετέδωσε η dailysabah, ο Ε. Ιμάμογλου προσκλήθηκε...
στην έδρα του τοπικού εκλογικού συμβουλίου της Κωνταντινούπολης ώστε να παραλάβει το πιστοποιητικό της εκλογής του στην αυτοδιοίκηση της μεγαλύτερης πόλης της Τουρκίας, αφού το ανώτατο εκλογικό συμβούλιο της χώρας απέρριψε το αίτημα του AKP να μην προχωρήσει η διαδικασία έως να εκδικαστεί η προσφυγή του για παρατυπίες.  
Η επανακαταμέτρηση των ψήφων, μετά την ένσταση του AKP, ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη το πρωί, με τα τελικά αποτελέσματα να δείχνουν ότι ο κ. Ιμάμογλου επικράτησε με 4.169.765 ψήφους έναντι 4.156.036 που έλαβε ο υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος και πρώην πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, διαφορά μόλις 13.729 ψήφων.
Σημειώνεται ότι η αρχική διαφορά που είχε ανακοινωθεί από το ανώτατο εκλογικό συμβούλιο, το πρωί της 1ης Απριλίου, ήταν 28.000 ψήφοι. 
Ανοδικά κινείται η τουρκική λίρα έναντι του δολαρίου μετά την ανακοίνωση για τον Ε. Ιμάμογλου.
CHP’s Istanbul mayoral candidate Ekrem Imamoglu will get his mandate in minutes.

Following the completion of the recount, provincial election board to deliver the formal declaration.

However, ruling party’s request for a rerun is still pending at the Supreme Election Board
44 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε καταθέσει προσφυγή ζητώντας την ακύρωση κι επανάληψη των δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη, δύο και πλέον εβδομάδες μετά την εκλογική αναμέτρηση. Παράλληλα ζητούσε να ανασταλεί η παράδοση του χρίσματος στον κ. Ιμάμογλου έως ότου το ανώτατο εκλογικό συμβούλιο εξετάσει το αίτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου