Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

«Μη με ακουμπάς προδότη - Πήγαινε στα Σκόπια» - "ΟΞΩ .. κοπριά" του φώναζαν. Οργή πολιτών στα Γιαννιτσά εναντίον υποψηφίου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Οργή πολιτών στα Γιαννιτσά εναντίον υποψηφίου περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ

Αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών στα Γιαννιτσά βρέθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, στη διάρκεια προεκλογικής του περιοδείας.


  
Οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του υποψήφιου περιφερειάρχη έρχονται να προστεθούν....
στην αλυσίδα των επεισοδίων κατά πολιτικών προσώπων, κυρίως του κυβερνώντος κόμματος, σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας για τη Συμφωνία των Πρεσπών.   Πιο αναλυτικά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, επισκέφθηκε τα Γιαννιτσά. Πήγε εκεί την Κυριακή, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κεντρική Μακεδονί  Πολλοί ήταν οι πολίτες που αντέδρασαν, αποδοκιμάζοντάς τον για τη Συμφωνία των Πρεσπών.  Κάποιοι φώναζαν «προδότη» μόλις τον αντίκρισαν, ενώ κάποιοι άλλοι του είπαν ότι είναι ανεπιθύμητος στην πόλη!  Χαλακτηριστικό είναι ότι κάποιος, δεν ήθελε καν να τον ακουμπήσει ο κύριος Γιαννούλης κι έτσι όταν πήγε να του χτυπήσει φιλικά την πλάτη, ο πολίτης άρχισε να φωνάζει «μη με ακουμπάς»!  Ο κ.Γιαννούλης συνοδευόμενος από συνεργάτες του βρέθηκε στον κεντρικό πεζόδρομο των Γιαννιτσών, ενώ την περιοδεία κατέγραφε και συνεργείο του πρακτορείου euronews. Οι πολίτες που επιχειρούσε να προσεγγίσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης τον υποδέχονταν με αποδοκιμασίες:  
«Στη Νότια Μακεδονία ήρθατε;», «Ντροπή σας», «Στα Σκόπια να πάτε, στα Σκόπια, είστε επικίνδυνοι», του έλεγαν. Αλλοι πολίτες του είπαν:  «Είστε πουλημένοι, δεν ντρέπεστε λίγο; Προδότες». Ο κ.Γιαννούλης προσπαθούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του,  ενώ είναι χαρακτηριστική η αντίδραση πολίτη, που ενώ ο υποψήφιος περιφερειάρχης πάει να του  δώσει το χέρι του, ο πολίτης αντιδρά αρνούμενος.  «Να μην ξαναπατήσετε εδώ. Είναι προτιμότερο», λέει στον Χρήστο Γιαννούλη άλλος πολίτης.  «Ποιός το λέει αυτό;», αντιτείνει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο κόσμος...», απαντά ο πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου