Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Λέρος: Λαθρομετανάστης επιτέθηκε σε Μαιευτήρα και προκάλεσε φθορές στο Νοσοκομείο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Επαρχίας Καλύμνου που συνεδρίασε στις 4/4/2019 στην Κάλυμνο, πληροφορήθηκε έκπληκτο από συνάδελφο, μέλος του Δ.Σ. που διαμένει μόνιμα στη Λέρο, ότι πριν περίπου τρεις εβδομάδες συνέβη ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό εντός του νοσοκομείου της Λέρου.  Προσήλθε από το HOT SPOT του νησιού ένας λαθρομετανάστης....
μετά της εγκυμονούσας συζύγου του στο νοσοκομείο προκειμένου να γεννήσει. Επειδή οι τραυματιοφορείς και ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος ήσαν άντρες, προκάλεσε εκτεταμένες φθορές στο νοσοκομείο και απειλήθηκε η ζωή του Μαιευτήρα-Γυναικολόγου λόγω θρησκευτικού φανατισμού. Η Ελληνική αστυνομία συνέλαβε το δράστη προκειμένου να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Επαρχίας Καλύμνου καταδικάζει κάθε πράξη βίας από όπου κι αν προέρχεται. Τιμά και συγχαίρει όλους τους ιατρούς του νοσοκομείου Λέρου που σε καθημερινή βάση επιδεικνύουν αλληλεγγύη και προσφέρουν τις εξαιρετικές υπηρεσίες τους σε όλους τους συνανθρώπους μας.
Οι ιατροί μας καθημερινά επιβεβαιώνουν τον υψηλό πολιτισμό των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου