Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Ρατσισμός των μεταναστών και ο φασισμός των υποστηρικτών τους!

Γράφει ο  Απόστολος Τσιμογιάννης
Αυτή την εποχή διαβάζω ένα εξαιρετικό βιβλίο-μελέτη, με τίτλο «Η Ευρώπη αυτοκτονεί. Μετανάστευση, Ταυτότητα, Ισλάμ», στο οποίο ο συγγραφέας Douglas Murray, μελετά και αναλύει τους τρεις παράγοντες που κλονίζουν τα θεμέλια του λεγόμενου Ευρωπαϊκού πολιτισμού. Παραθέτω παρακάτω μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο :

«..η κυβέρνηση των εργατικών του Tony Blair, του 1997, εφάρμοζε σκόπιμα μια πολιτική κοινωνικού μετασχηματισμού- ένας πολιτισμικός πόλεμος είχε κηρυχτεί κατά του βρετανικού λαού, χρησιμοποιώντας τους μετανάστες ως πιόνια»
«… ο πρώην συντάκτης ομιλιών των εργατικών Andrew Neather, έλεγε ότι η κυβέρνηση του Tony Blair σκόπιμα χαλάρωσε τους περιορισμούς στη μετανάστευση γιατί απέβλεπαν στο να ‘’ τρίψουν τη μούρη της δεξιάς στη διαφορετικότητα’’ και να δημιουργήσουν ένα εκλογικό σώμα αφοσιωμένο στο εργατικό κόμμα»
«..Το συντηρητικό κόμμα….είχε υποσχεθεί ότι θα μείωνε τον αριθμό των μεταναστών. Ωστόσο ούτε καν άγγιξε το στόχο. Αποτέλεσμα, ύστερα από μια πενταετία… η μετανάστευση όχι μόνο δεν μειώθηκε , αλλά στη πραγματικότητα αυξήθηκε…».
«…μια επίσημη έρευνα, μόνο στη πόλη Ρόδερχαμ, αποκάλυψε την εκμετάλλευση τουλάχιστον 1400 παιδιών , μεταξύ 1997-2014. Όλα τα θύματα ήταν ανήλικα γηγενή κορίτσια μη-μουσουλμάνες από τη τοπική κοινωνία και το μικρότερο θύμα ήταν 11 χρονών. Όλα είχαν βιαστεί κτηνωδώς και ορισμένα τα είχαν περιλούσει με πετρέλαιο και απειλούσαν ότι θα τα έκαιγαν. Η έρευνα αποκάλυψε ότι οι ένοχοι ήταν όλοι τους σχεδόν εξολοκλήρου Πακιστανικής καταγωγής, που ενεργούσαν ως συμμορίες… Οι τοπικές κοινωνίες δεν έδειξαν διάθεση ν’ αντιμετωπίσουν κατάματα το πρόβλημα , αλλά κάθε διάθεση να το συγκαλύψουν… Κάθε φορά που προκύπταν τέτοιου είδους σκάνδαλα, οι αρχές έκαναν τα στραβά μάτια φοβούμενες ότι θα κατηγορηθούν για ρατσισμό. Η Βρετανική αστυνομία παρομοίως…»
«Ο ‘’ιδιοκτήτης’’ μιας 11χρονης, τη σημάδεψε με το γράμμα ‘’Μ’’ , υπονοώντας το Μωάμεθ. Στο δικαστήριο ακούστηκε ότι ο Μωάμεθ τη σημάδεψε, ώστε ν΄ αποτελεί προσωπική περιουσία του… ».
«… οι γηγενείς Βρετανοί να σιωπούν για τις αλλαγές που έχουν επέλθει στη χώρα τους, …το μόνο που τους απέμεινε ήταν να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, να δέχονται σιωπηλά και ευχάριστα την αποπομπή τους, να δέχονται τα χτυπήματα και την απώλεια της πατρίδας τους. »
Η πρόσφατη διαγραφή του στελέχους της ΝΔ, Θόδωρου Γιάνναρου, αμφιλεγόμενου ίσως προσώπου αλλά με σημαντικότατο έργο στη διοίκηση του νοσοκομείου ‘’ ΕΛΠΙΣ’’, δημιουργεί βαθύτατες επιφυλάξεις. Όταν μάλιστα διαβάσει κάποιος το ρατσιστικό- φασιστικό μήνυμα του Ιρανού μετανάστη, στο οποίο απάντησε ο κ. Γιάνναρος, τότε η επιφύλαξη μπορεί να μετατραπεί σε θυμό.
Η φοβική αντιμετώπιση τόσο από τη συντηρητική κυβέρνηση, όσο και από κοινωνικούς φορείς και ιδιώτες, στα ζητήματα αυτά, δείχνει μια υπερβολική ανοχή σε αυτούς που παρανόμως ήλθαν στη χώρα μας, τους οποίους διασώσαμε και περιθάλψαμε και αυτοί μας κατηγορούν ως φασίστες και διαλαλούν «ότι θα μας αλλάξουν». Για όσους δεν έχουν καταλάβει, όπως έγραψε η Natacha Polony στη Figaro «…οι μουσουλμάνοι δεν έρχονται στην Ευρώπη για ν ’αναλάβουν το ρόλο του πολίτη της δημοκρατίας, αλλά για να επιβληθούν ως μουσουλμάνοι.. ».
Η Ελληνική κοινωνία δεν είναι ρατσιστική, δεν της το επιτρέπουν η ιστορία , η κουλτούρα και η θρησκεία της. Αλλά και οι παραδόσεις της συνηγορούν στο φιλόξενο πνεύμα του ελληνικού λαού .
Η αντίδραση της, πρέπει να θεωρείται φυσιολογική, όταν αισθάνεται ότι βρίσκεται σε κίνδυνο, όταν διακυβεύονται η συνοχή της, οι παραδόσεις και οι ηθικές της αξίες , η ιστορία , η γλώσσα και η θρησκεία της. Αντιδρά προκειμένου να εμποδίσει τους «εισβολείς» να την εξουθενώσουν και να την καταστρέψουν, όπως αντιδρά ο ανθρώπινος οργανισμός, όταν αντιληφθεί την είσοδο κάποιου ιού .
Μια φυσιολογική λοιπόν αντίδραση στοχοποιείται ως ρατσιστική και έτσι επιδιώκεται να ποινικοποιηθεί και ν’ αποδυναμωθεί.
Ας παραδειγματιστούμε με όσα συνέβησαν σε άλλες χώρες και ας προβληματιστούμε !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου