Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν οι αλλοδαποί που έκλεβαν κινητά από ανυποψίαστους πολίτες

Θεσσαλονίκη
Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών ηλικίας 30 και 28 ετών, οι οποίοι αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα δύο ατόμων, προχώρησαν αστυνομικοί  του Τμήματος Λευκού Πύργου. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε ένα εκ των παραπάνω αφαιρεθέντων κινητών τηλεφώνων, καθώς...
και ένα ακόμη, το οποίο είχε αφαιρεθεί δύο ημέρες πριν από την περιοχή του κέντρου.  Επίσης, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τις πρωινές ώρες σήμερα στην περιοχή Χαριλάου, 17χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα.  Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών σχηματίσθηκαν δικογραφίες:  – Σε βάρος 23χρονου αλλοδαπού, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους στην περιοχή της Ανάληψης, έσπασε τζάμι αυτοκινήτου και αφαίρεσε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, χρηματικό ποσό και μία τσάντα. – Σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούνιο του 2019 στο Εύοσμο, αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ένα κινητό τηλέφωνο.  Ακόμη, συνελήφθη από δικυκλιστές αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μεσημβρινές ώρες της χθεσινής ημέρας στην περιοχή της Καλαμαριάς, 61χρονος  ο οποίος κατείχε και διέθετε προς πώληση (863) πακέτα τσιγάρα και (63) πακέτα καπνού, που στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Επιπλέον, κατασχέθηκε από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των (230) ευρώ ως προερχόμενο από την παράνομη πώληση καπνικών προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου