Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Δενδιας και Μπακογιάννη βάζουν ταφόπλακα στο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ» δηλώνουν τήρηση «Συμφωνίας Πρεσπών» και προδοσίας της Μακεδονίας στους Σλάβους των Σκοπίων.


Επανήλθε ο Ν. Δένδιας για την Συμφωνία των Πρεσπών. Μετά τις τοποθετήσεις των βουλευτών όλων των κομμάτων η επιτροπή εξωτερικών συνέχισε τη συνεδρίαση της κεκλεισμένων των θυρών, όπου ο Νίκος Δένδιας είπε ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει τη Συμφωνία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Δένδιας στη δευτερολογία του αναφερόμενος στην συμφωνία των Πρεσπών τόνισε πως η
κυβέρνηση θα τηρήσει τη συμφωνία από τη στιγμή που έχει ψηφιστεί από την προηγούμενη Βουλή και είναι πια μια διεθνής συμφωνία.
Μάλιστα ανέφερε ότι η Ελλάδα θα παρακολουθεί την πιστή εφαρμογή και την ερμηνεία της από την πλευρά του γειτονικού κράτους ενώ πρόσθεσε ότι κατά την συνάντηση που είχε με τον υπουργό εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Νικόλα Ντιμιτροφ του δήλωσε ότι η πορεία της γειτονικής χώρας προς την ευρωπαΐκή ένωση περνά μέσα από την αυστηρή εφαρμογή της συμφωνίας.
Εφόσον η γειτονική χώρα δεν συμμορφωθεί προς τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από την συμφωνία τότε και η Ελλάδα θα χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες που έχει προκειμένου να συμφωνήσει ή όχι στην ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
Ως προς το θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων ο κ. Δένδιας τόνισε ότι είναι υπέρ του συνεχούς διαλόγου με την Τουρκία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η χώρα μας απεμπολεί έστω και στο ελάχιστο τα κυριαρχικά της δικαιώματα.
TI ΔΗΛΩΣΕ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Μπακογιάννη: Δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό
«Η Νέα Δημοκρατία είχε πει ότι αν ψηφιστεί αυτή η συμφωνία θα είναι εν ισχύ και ότι δεν υπάρχει καμία δύναμη που μπορεί να αναιρέσει ή να αλλάξει αυτή τη συμφωνία. Αυτό που θεωρούσαμε αυτονόητο πριν τις εκλογές εννοείται ότι το θεωρούμε αυτονόητο και μετά τις εκλογές.
Η παραφιλολογία που ακούγεται τον τελευταίο καιρό είναι περί όνου σκιάς. Ούτε άλλαξε η Νέα Δημοκρατία άποψη αφοί θεωρεί ότι αυτή η συμφωνία έχει βασικές αδυναμίες. Όμως μην μπορώντας να κάνει το παραμικρό διότι ψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή θα την τηρήσουμε και θα την τιμήσουμε.»
Pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου