Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Απίστευτο περιστατικό στο ΟΑΚΑ με καυγά Βράνιες και Βέρντε (pics)

Απίστευτες εικόνες στο ΟΑΚΑ και το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, αφού δύο ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων “πιάστηκαν στα χέρια” την ώρα του ματς.

Στη διακοπή του πρώτου μέρους για να δροσιστούν οι παίκτες, ο Βράνιες “επιτέθηκε” στον Βέρντε, που συνομιλούσε εκείνη την ώρα με τον Μάνταλο.

Οι δύο παίκτες καυγάδισαν για λίγα λεπτά, με τον Βέρντε να πιάνει και τον Βράνιες από το λαιμό, πριν τους χωρίσουν οι συμπαίκτες τους. Οι ποδοσφαιριστές του Μάσιμο Καρέρα είχαν παράπονα από κάποιες επιλογές του Ιταλού επιθετικού, γεγονός που φαίνεται να ήταν ο λόγος και για αυτό το απίθανο περιστατικό.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου