Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Άρθρο της Αυγής στρέφεται κατά του εθελοντισμού με αφορμή τις εθελόντριες νοσηλεύτριες

 

Για ακόμα μία φορά, η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ η "Αυγή" γίνεται αντικείμενο έντονης κριτικής από τους χρήστες του Twitter.

 Αυτή τη φορά σάλο δημιούργησε ένα άρθρο στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας, όπου στρέφεται κατά του εθελοντισμού με αφορμή τις εθελόντριες νοσηλεύτριες και τιτλοφορείται: "Εθελοντισμός, ο φερετζές του νεοφιλελευθερισμού".

 

 Την ώρα που όλη η χώρα δίνει τη μάχη κατά της πανδημίας, πολλοί χρήστες σχολίασαν αρνητικά το παραπάνω άρθρο:

 

Καλός εθελοντισμός vs κακός εθελοντισμός
Image
Image

 

Δηλαδή για να προσφέρεις εθελοντικά στους συνανθρωπους σου εισαι νεοφιλελευθερος. Αριστερός αποκλείεται!! Δεν είναι κακό... #ανθρωπιστές_της_τσεπης μόνο!!
Image

 

Δηλαδή για να προσφέρεις εθελοντικά στους συνανθρωπους σου εισαι νεοφιλελευθερος. Αριστερός αποκλείεται!! Δεν είναι κακό... #ανθρωπιστές_της_τσεπης μόνο!!
Image
33 νοσηλευτές/τριες μέχρι στιγμής,από διάφορες πόλεις της Ελλάδας μεταβαίνουν στη Θεσσαλονίκη για να ριχτούν στη μάχη κατά της πανδημίας.Πολλοι Συριζαιοι έχασαν το χρώμα τους και το κομματικό όργανο ΑΥΓΗ έκανε ένα άθλιο και αισχρό σχόλιο για τους νεκρούς και τους τάφους.
Image
40
16 people are Tweeting about

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου