Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

Βαρεμένος: Λέγαμε εμείς για ανύπαρκτο εμβόλιο;

 Δημοσιεύθηκε: 31/12/2020

Σειρά στο μακρύ κατάλογο της αμφισβήτησης των δηλώσεων που έχουν κάνει οι ίδιοι οι βουλευτές, τα στελέχη ακόμη και ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας αναφορικώς με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και την έλευσή του στην Ελλάδα, πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

 Ο κ. Βαρεμένος υποστήριξε κατά την παρουσία του στην πρωινή

εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ πως το εμβόλιο χρησιμοποιήθηκε με χυδαίο τόπο ως μέσο χειραγώγησης από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε συγκεκριμένα:

 «Ο κύριος Μητσοτάκης δυστυχώς χρησιμοποίησε το εμβόλιο προτού ακόμα ανακαλυφθεί, με χυδαίο τρόπο.»

 Ο παρουσιαστής της εκπομπής αντέδρασε σε αυτή τη δήλωση υπενθυμίζοντάς του πως μέχρι πρότινος τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι δεν υπάρχει καν εμβόλιο.

 Η απάντηση του κ, Βαρεμένου ήταν η ακόλουθη:

 «Λέγαμε εμείς τέτοιο πράγμα;»

 Δείτε το video:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου