Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Στον Άρειο Πάγο ο Αντώνης Σαμαράς για την Novartis (photos)

Το κατώφλι του Αρείου Πάγου πέρασε ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ο οποίος έχει κληθεί ως μάρτυρας από την αρεοπαγίτη Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου, στο πλαίσιο της έρευνας του δικαστικού συμβουλίου του ειδικού δικαστηρίου για τον νόμο περί ευθύνης Υπουργών.

Η έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες αφορά στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο σε σχέση με την υπόθεση Novartis, μετά την ποινική δίωξη που του άσκησε η Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς, από τον Φεβρουάριο του 2018 όταν για πρώτη φορά ενεπλάκη το όνομά του από την εισαγγελία εγκλημάτων διαφθοράς στην έρευνα για τις παράνομες πρακτικές της φαρμακοβιομηχανίας, είχε στραφεί με μηνύσεις τόσο κατά της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη και των προστατευομένων μαρτύρων, όσο και κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «πολιτικοδικαστική σκευωρία» καθώς και για «σχέδιο πολιτικής και ηθικής του εξόντωσης».



Για την πολύκροτη υπόθεση έχουν ήδη καταθέσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος οι οποίοι επίσης είχαν υποβάλλει μηνύσεις καταγγέλλοντας την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου