Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ασπρόπυργος: Άφαντοι οι ΓΥΦΤΟΙ δράστες και τα όπλα - Αποχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε καταυλισμός Ρομά ΓΥΦΤΩΝ στον Ασπρόπυργο αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν δύο οικογένειες θέλησαν να «λύσουν» τις μεταξύ τους διαφορές.

Το σημείο το μεσημέρι Τρίτης ήταν περικυκλωμένο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Μάλιστα, τα ΕΚΑΜ έκαναν έρευνες σε σπίτια, ωστόσο, δεν εντόπισαν ούτε δράστες ούτε όπλα και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Η επιχείρηση έχει πλέον λήξει και σχηματίζεται δικογραφία.

Αιτία των πυροβολισμών ένα τροχαίο

Έναυσμα της διαφωνίας των δύο οικογενειών αποτέλεσε ένα τροχαίο ατύχημα μεταξύ δύο οχημάτων που οδηγούσαν Ρομά ΓΥΦΤΟΙ το απόγευμα της Δευτέρας.

Αρχικά οι δύο οδηγοί θέλησαν να διευθετήσουν μεταξύ τους το ζήτημα και να κάνουν ανταλλαγή στοιχείων, κάτι που τελικά δεν συνέβη, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να δημιουργηθεί χάος.

Ειδικότερα, αργά το βράδυ της ίδιας μέρας, βγήκαν τα όπλα και η μία οικογένεια πυροβολούσε την άλλη.

Aπό την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκαν 10 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα από σκάγια καραμπίνας.

Μίνα Καραμήτρου - CNN Greece


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου