Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΟΣ: Κάτοικοι καταγγέλλουν επιδρομές και "πλιάτσικο" από τους "φιλήσυχους πρόσφυγες", οι οποίοι θα έφευγαν σε δυο μήνες όπως είχε πει ο δήμαρχος...

 

Σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων τις τελευταίες εβδομάδες έχουν παρατηρηθεί επιδρομές σε τουριστικές επιχειρήσεις ή μάλλον όπως λέει και η παροιμία "μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώσετε" από τους λαθροπρόσφυγες που εγκατέστησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη σε ξενοδοχείο στην παραλία Παντελεήμονα, χωρίς να ερωτηθεί η τοπική κοινωνία.... και που ο δήμαρχος Δίου - Ολύμπου μετά τις αντιδράσεις των δημοτών της περιοχής είχε δηλώσει ότι θα έμεναν μόνον για δύο μήνες, οι οποίοι βέβαια παρήλθαν προ πολλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αλλοδαποί προκάλεσαν υλικές ζημιές στο ξενοδοχείο San Pantelehmon, διέρρηξαν το κάμπινγκ Ηράκλεια, καθώς και το ξενοδοχείο του Μπαλογιάννη, ενώ παρά την καραντίνα, μετακινούνται ανεξέλεγκτα χωρίς μάσκες και τις απαραίτητες προφυλάξεις για τον κορονοϊό
Οι κάτοικοι της περιοχής είναι εξοργισμένοι από τις ληστρικές επιδρομές των αλλοδαπών εναντίον των περιουσιών τους και καταγγέλλουν επίσης τα δύο μέτρα και δύο σταθμά με την ανεξέλεγκτη μετακίνηση των "προσφύγων" που κυκλοφορούν ελεύθεροι σε σχέση με τους Έλληνες που βρίσκονται σε καθεστώς καραντίνας και σκληρών μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου