Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Καββαδία υπέρ Τσιόδρα: Στην Αριστερά η εμφάνιση δεν αποτελούσε ποτέ αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης

«Τα χυδαία, απεχθή «όπλα» του αντιπάλου - από τη χρήση των οποίων τόσο έχει υποφέρει η Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ – μόνο αποστροφή θα έπρεπε να προκαλούν», γράφει 

Αποστάσεις από κακεντρεχή σχόλια απέναντι στο πρόσωπο του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα αναφορικά με την αμφίεσή του έλαβε η πρώην βουλευτής και στέλεχος των «53», Αννέτα Καββαδία, προειδοποιώντας προς πάσα κατεύθυνση-συμπεριλαμβανομένων και των συντρόφων της- πως «υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσεις να μοιάζεις επικίνδυνα με αυτό που ξορκίζεις…» και διαχωρίζοντας παράλληλα την «επικοινωνιακή κριτική» από τον «χλευασμό».

Η ανάρτηση της Αννέτας Καββαδία:

«Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ, η εμφάνιση και τα ρούχα κάποιου/ας δεν αποτελούσαν ποτέ αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ, είναι σαφής ο διαχωρισμός μεταξύ πολιτικής/επικοινωνιακής κριτικής και χλευασμού.

Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ, οι άνθρωποι κρίνονται από την – ή την μη – προσφορά τους και το αποτύπωμα που αφήνουν.

Τα χυδαία, απεχθή «όπλα» του αντιπάλου - από τη χρήση των οποίων τόσο έχει υποφέρει η Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ – μόνο αποστροφή θα έπρεπε να προκαλούν.

Γιατί σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσεις να μοιάζεις επικίνδυνα με αυτό που ξορκίζεις…».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου