Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ

 

Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην ευαίσθητη αυτή περιοχή καθότι υπάρχουν μέλη οργανώσεων που αυτοπροδιορίζονται ως «τουρκικές», καθοδηγούμενες από την Τουρκία, προκειμένου στη συνέχεια να αναγνωριστούν ως τέτοιες.

Γράφει ο Νίκος Πολίτης

Θα είναι μια προσπάθεια να εξαφανιστεί ο όρος «μουσουλμανική μειονότητα» που περιέχεται στη συνθήκη της Λωζάνης και να αντικατασταθεί de facto από τον ψεύτικο όρο «τουρκική μειονότητα».

Ιδιαίτερα μείζονος σημασίας είναι η εκλογή Μουφτήδων από τους πολίτες και επικράτηση της Σαρίας, κάτι που στην ουσία θα αντικαταστήσει τη δημοκρατική αρχή εκλογής πολιτικών αντιπροσώπων, με τη θεοκρατική υπερεξουσία του καθοδηγούμενου από την Τουρκία εκλεγμένου Μουφτή (θρησκευτικού ηγέτη και δικαστή), εντός της ελληνικής Επικράτειας. Αυτό θα είναι και το τέλος της ελληνικότητας της Θράκης.

Δεν πρέπει να επιτραπεί σε οποιονδήποτε, με πρόσχημα την ατομική ελευθερία προς αυτοπροσδιορισμό και τη θρησκευτική ελευθερία, να ανοίξει θέματα που συνδέονται με την εθνική ασφάλεια, την εδαφική ακεραιότητα, τη δημοκρατική πολιτική εξουσία και τη δημόσια τάξη. Το ζήτημα εδώ δεν αφορά στα ατομικά δικαιώματα, αλλά με «Δούρειο Ίππο» τα ατομικά δικαιώματα αφορά στην επιβολή της Τουρκίας σε βάρος της χώρας μας. Είναι θέμα εθνικής Ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου