Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Νέα τουρκική NAVTEX και επιστροφή του Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο... ως το καλοκαίρι

 Νέα NAVTEX που εκδόθηκε το απόγευμα της Τρίτης σήμανε και την επιστροφή του «Oruc Reis» στην Ανατολική Μεσόγειο, προς το παρόν όμως πλήρως εντός τουρκικής υφαλοκρηπίδας.

Σύμφωνα με νέα NAVTEX, την υπ’ αριθμόν 1610/20, την οποία εξέδωσε ο σεισμογραφικός σταθμός της Αττάλειας το απόγευμα της Τρίτης 22ας Δεκεμβρίου, το τουρκικό σεισμογραφικό σκάφος, μαζί με τα δύο βοηθητικά σκάφη, τα «Ataman» και «Cengiz Han», προβλέπεται να βγει για έρευνες για μία περίοδο ως και τις 21 Ιουνίου 2021.

Η περιοχή που δεσμεύεται, στα ανοιχτά τους κόλπους της Αττάλειας, βρίσκεται εντός 30ού και 36ου μεσημβρινού. Η τουρκική κίνηση έρχεται σε μία περίοδο που στο παρασκήνιο διεξάγονται συζητήσεις για την επανέναρξη των διερευνητικών επαφών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου