Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Ανεμιστήρας έχει βαρεθεί να του πετάνε όλοι λάσπη

 Τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι οι πολιτικοί της χώρας τού πετάνε συνέχεια λάσπη με αποτέλεσμα να μη μπορεί πλέον να λειτουργήσει εξέφρασε σήμερα ένας ανεμιστήρας.

Σε δηλώσεις του, ο ανεμιστήρας εμφανίστηκε έξαλλος για το γεγονός ότι είναι μόνιμα καλυμμένος με λάσπη, επειδή το ένα ή το άλλο κόμμα θέλει να πλήξει τον αντίπαλο του.

«Κάπου λίγο έλεος. Είμαι λες και έχω πάει μόνιμα διακοπές στα λασπόλουτρα στο Πόζαρ. Η δουλειά μου είναι να φυσάω και έχω μπουκώσει επειδή αυτοί δεν έχουν καλύτερη δουλειά να μού πετάνε λάσπη με τις χούφτες κάθε πέντε λεπτά. Ούτε να την πετάξω πίσω δεν μπορώ πλέον» είπε χαρακτηριστικά.

Ενοχλημένες και οι γίδες της χώρας
Έντονα ενοχλημένες εμφανίζονται άλλωστε και οι γίδες της χώρας αφού, όπως λένε, κάθε τρεις και λίγο κάποιος Έλληνας πολιτικός τους παίρνει στην πλάτη παρά της θέλησή τους, με αποτέλεσμα όταν αυτός πιάνεται να παρανομεί, να στοχοποιούνται άδικα από το αντίπαλο κόμμα και τα ΜΜΕ που το υποστηρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου