Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΛΟΙΟ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 18 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Ποντίκια που εγκαταλείπουν το βυθιζόμενο πλοίο, χαρακτήρισαν κύκλοι του ΠΑΣΟΚ τα 19 στελέχη της νεολαίας, με επικεφαλής τον Γραμματέα της, τον Θεσπρωτό Κώστα Πανταζή.
Οι οποίοι με κείμενο παρέμβαση εναντίων των «Εραστών των ιδεών της Τρόικας», όπως αποκαλούν την Κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, καλούν τους πολίτες σε νέο κίνημα «για μια νέα Ελλάδα».
Χρησιμοποιούν σκληρές εκφράσεις εναντίον του Πρωθυπουργού και των μελών της Κυβέρνησής του, μάλλον σε....
μια προσπάθεια να προκαλέσουν τη διαγραφή τους, προκειμένου η κίνησή τους να δημοσιοποιηθεί από τα Αθηναϊκά ΜΜΕ, με απώτερο στόχο το μέλλον.
Εκείνο δε που προβλημάτισε τους αναγνώστες του κειμένου, είναι η αποφυγή τους να αναφέρονται στην Αντιπολίτευση και ιδιαίτερα την Αξιωματική, γεγονός που ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως από πολλούς και δίνει το δικαίωμα στον καθένα να ασκήσει διαφορετικές κριτικές.
Παρ’ όλα αυτά πρόκειται για κείμενο που, κεντρίζει το ενδιαφέρον και την προσοχή.

Δείτε εδώ το κείμενο:
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ - Η ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου