Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ο Γκέμπελς μπροστά τους είναι αγνό περιστεράκι...η προπαγάνδρα ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται

Η ψυχολογική προετοιμασία της κοινής γνώμης ώστε να μην εκληφθεί ως "εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας" ξεκίνησε από χθες το βράδυ –κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η Σύνοδος Κορυφής. Όταν κυβερνητικά στελέχη εξηγούσαν ότι η διαφορά του “τώρα” από το “πριν” έγκειται στο ότι αντί να πηγαινοέρχονται οι ελεγκτές της τρόικας ανά δίμηνο στην Αθήνα, να εντοπίζουν λάθη και καθυστερήσεις και να γίνεται το γνωστό “σώου” (επιπλήξεις-λήψη πρόσθετων μέτρων κλπ) θα βρίσκονται μόνιμα εδώ, ώστε να μη χάνεται χρόνος.

Σ΄αυτήν ακριβώς τη “γραμμή” κινήθηκε και ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε τα ξημερώματα, πριν πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής.

Η αγωνία ωστόσο για τις αντιδράσεις που θα προκαλέσει μία τέτοια εξέλιξη έγινε φανερή στη διάρκεια της νύχτας όταν οι κύριοι Παπανδρέου και Βενιζέλος προσπάθησαν να πετύχουν “χαλαρή” αναφορά της εποπτείας στο κείμενο της απόφασης και στην επισήμανση ότι “τις τελικές αποφάσεις θα παίρνει η ελληνική κυβέρνηση”.

Το σίγουρο είναι ότι πλέον έχουν ξεβρακωθεί...και το πιο σίγουρο είναι ότι δεν ντρέπονται καθόλου.
Πρέπει να τους διώξουμε όπως τους αξίζει...σαν προδότες.-

VOLCANO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου