Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΟΡΔΟ-ΣΑΛΤΕ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Ο Γνωστός παπαγάλος του μνημονίου που πουλά σκληρό νεοφιλελευθερισμό προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους πολίτες που θα ξανακατέβουν αύριο στο σύνταγμα λέγοντας οτι κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα. Στην συνέχεια έδωσε ρεσιτάλ ηλιθιότητας λέγοντας οτι σε κάποια στιγμή η αστυνομία αποχώρησε επίτηδες απο ορισμένα σημεία για να δράσουν οι κουκουλοφόροι ελεύθερα επειδή υπάρχουν περικοπές και στην αστυνομία (δηλαδή η αστυνομία εκδικείται  το Πασοκ για τις περικοπές αφήνοντας τους κουκουλοφόρους να δράσουν ελεύθερα) Μα πόσο Μ.... είσαι ρε αγόρι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου