Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

«Θα συνεχίσουν έτσι να κυβερνάνε; Χωρίς λαϊκή εντολή, έχουμε Χούντα» Πηγή: www.tempo.gr

Την άποψη ότι απ' τη στιγμή που ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε τα ακριβώς ανάποδα απ' ότι υποσχόταν προεκλογικά, θα πρέπει να προκηρύξει εκλογές και να δώσει την ευκαιρία στον λαό να αποφασίσει, υποστήριξε στο δελτίο ειδήσεων του ALTER η Σοφία Βούλτεψη, κάνοντας λόγο μάλιστα και για Χούντα!
«Ο ελληνικός λαός δεν έχει δώσει τέτοια εντολή. Μπορεί να ήταν λάθος η εντολή που έδωσε, να ήταν λάθος τα μηνύματα, δεν έχει σημασία...
Πρέπει να ξαναμιλήσει. Θα συνεχίσουν έτσι να κυβερνάνε; Εντάξει, τότε έχουμε Χούντα! Χωρίς λαϊκή εντολή, έχουμε Χούντα! Να μας το πουν να το ξέρουμε», τόνισε η γνωστή δημοσιογράφος.
Μόλις ο Χατζηνικολάου άκουσε πάντως την «απαγορευμένη» λέξη, έσπευσε να επιπλήξει την κ. Βούλτεψη και να της εξηγήσει τις διαφορές με την πραγματική Χούντα, λέγοντας ότι απλά έχουμε... πρόβλημα νομιμοποίησης πολιτικής των αποφάσεων της κυβέρνησης.
Προφανώς, κάπως έτσι μάλλον λέμε κομψά τη Χούντα. Διότι τι άλλο μπορεί να είναι το πετσόκομμα μισθών-συντάξεων, η επιβολή δυσβάσταχτων χαρατσιών, η κατάργηση δικαιωμάτων, το ξεπούλημα της χώρας και η απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας, που λαμβάνουν χώρα παρά τη θέλησή μας; Κι αν δεν είναι Χούντα, Δημοκρατία πάντως δεν είναι σίγουρα, εκτός κι αν την έχουν κι αυτή εκσυγχρονίσει και μείναμε πίσω...


www.tempo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου