Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Οι δοσίλογοι της γερμανικής Κατοχής και οι δοσίλογοι της Κατοχικής Κυβέρνησης του Τζέφρη

Γράφει ο πολίτης Π. Παπαγαρυφάλλου
 Όπως είναι ιστορικά γνωστό, οι πρώτοι "δικάστηκαν" από το Ειδικό Δικαστήριο Δοσιλόγων και η πλειοψηφία τους όχι μόνο αθωώθηκε αλλά και πολλοί ανέλαβαν και σημαντικά πόστα.
Τώρα οι συνεργάτες του Τζέφρη –όλων των βαθμίδων- δεν θα έχουν την ίδια τύχη.
Το προσεχές Ειδικό Λαϊκό Δικαστήριο θα λειτουργήσει όπως επιτάσσει η Ιστορία και θα είναι  άτεγκτο στους σημερινούς  δοσίλογους.
Ο Τζέφρη θα προλάβει ίσως να φύγει με τη βοήθεια των ΗΠΑ –όπως την έδωσαν και στον πατέρα του κατά τη δικτατορία του '67-. Οι τόσοι και τόσοι συνεργάτες του όμως  θα μείνουν εδώ για να δικαστούν! Ας μη το ξεχνούν.
                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου