Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Εγκλημα εσχάτης προδοσίας με δόλο αν υπογραφεί υποχρεωτικό haircut

Από αυτή την μικρή γωνιά της blogόσφαιρας αισθανόμαστε την ανάγκη αυτή την κρίσιμη στιγμή να πούμε στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Αν δεχθείτε και υπογράψετε κούρεμα των χρεών της Ελλάδας το οποίον δεν θα είναι απόλυτα εξασφαλισμένο ότι θα είναι εθελοντικό από τους πιστωτές, θα έχετε διαπράξει έγκλημα εσχάτης προδοσίας με....
δόλο απέναντι στην Πατρίδα μας.

Δεν χρειάζεται να σας γράψουμε επιχειρήματα μπορείτε να τα διαβάσετε σε όσα δηλώνουν ο Παπαδήμας , ο Χριστοδουλάκης πάρα πολλοί οι οποίοι γνωρίζουν καθώς και όλα τα έγκριτα μέσα του πλανήτη..

Ανοίγετε το δρόμο στην τελική καταστροφή της Ελλάδος με ότι αυτό σημαίνει.

Και θα έχετε δόλο διότι αυτό θα το κάνετε όχι γιατί θέλετε να σώσετε την Ελλάδα αλλά για να σώσετε την δική σας καρέκλα..

Τα εγκλήματα εσχάτης προδοσίας στη χώρα μας τιμωρούνται!!!!!


Η συντακτική ομάδα του καφενείου

http://kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου