Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΜΑΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΣΥΡΙΖΑ. ΠΗΡΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ 5 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ 5.000 ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; Του Αργύρη Σιδέρη. ΒΙΝΤΕΟ

Τους πήρε σπίτι της! Παράδειγμα ανθρωπιάς από βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ!

Πραγματικά εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη η ... θεατρική ενέργεια της συντρόφισσας Καρακώστα να πάρει σπίτι της ΠΕΝΤΕ  πρόσφυγες απο τα εκατομμύρια που εισρέουν στην χώρα.μας.Θα την συνέχαιρα αν έκανε ταυτόχρονα και τα πιο κάτω. 1) Να άνοιγε ΔΙΑΠΛΑΤΑ τις πόρτες της να μπουν ΟΣΟΙ θέλουν, όπως ΑΠΑΙΤΕΙ το κόμμα της  και ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ στην Ελλάδα. 2) Το ΙΔΙΟ να ισχύσει ΚΑΙ για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες που είναι σε χειρότερη κατάσταση, άστεγοι και πεινασμένοι απο τους αυθαιρέτως εισερχόμενους αλλοδαπούς. 3) Υπάρχουν ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ οικογένειες που θρηνούν ΘΥΜΑΤΑ λόγω της πολιτικής των μνημονίων που ΚΑΙ το κόμμα της συνεχίζει, ΑΥΤΕΣ οι ορφανεμένες οικογένειες δεν χρήζουν βοηθείας απο την "πονόψυχη" Βουλεύτρια;4) Η ίδια ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ποσόστωση των ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ σπίτι της, γιατί δεν προτείνει να γίνει το ΙΔΙΟ πανελλαδικά; 5) Θα προχωρήσει και πάρα κάτω την ανθρωπιστική της βοήθεια σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπουργών της συντρόφων Ξυδάκη - Μουζάλα; δλδ θα υλοποιήσει στην πράξη την άποψη ότι οι λαθρομετανάστες θα βοηθήσουν στην λύση του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδας; Θα λάβει μέρος κι αυτή -αν τεκνοποιεί- να κάνει παιδάκια με τους φίλους της μουσουλμάνους; ΑΝ δεν κάνεις έστω και ΕΝΑ απο τα πιο πάνω, ΕΙΣΑΙ για τα ΜΠΑΖΑ κυρά μου και καλή ... Σαρία!! 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου