Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ πράκτορας της ΜΙΤ στη ΛΕΣΒΟ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στην ΕΥΠ...

Οι έρευνες των Ελληνικών Μυστικών Υπηρεσιών, σχετικά με τις αποκαλύψεις Τούρκων δημοσιογράφων για το βαθύ κράτος της Τουρκίας που λειτουργεί στα Ελληνικά νησιά, έχουν ήδη ξεκινήσει να αποδίδουν καρπούς.
Συγκεκριμένα, ένας Ισπανός εργαζόμενος σε ΜΚΟ της Λέσβου συνελήφθη από τις Ελληνικές Αρχές, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι κατέγραφε για λογαριασμό της ΜΙΤ τις κινήσεις του λιμενικό σώματος, επιβεβαιώνοντας τα όσα γράφαμε νωρίτερα για παρακολούθηση των Λιμενικών Αρχών (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα).
Πρόκειται για έναν 40χρονο Ισπανό, ο οποίος ήταν στη χώρα μας
εθελοντικά με αντικείμενο την περίθαλψη προσφύγων που έφταναν στο νησί. Μετά από μυστική επιχείρηση ο άνδρας συνελήφθη και βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του κεραίες ραδιοσυχνοτήτων και ένας εξειδικευμένος πολύ ακριβός εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για ανάγκες κατασκοπείας.
Δεν είναι ούτε το πρώτο περιστατικό, ούτε το τελευταίο. Η ΜΙΤ χρησιμοποιεί ευρέως τις ΜΚΟ για να στρατολογεί κατασκόπους στα Ελληνικά νησιά και κυρίως σε Χίο και Λέσβο, με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας και η πρόκληση θερμού επεισοδίου.
Υπάρχουν πολλοί ακόμη ύποπτοι πράκτορες, διαφόρων εθνικοτήτων, και υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις της ΕΥΠ σε εξέλιξη ακόμη και τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου