Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Πρώτα ψέματα, μετά «αρπαγή», στο τέλος υπακοή! – Τα ΒΙΝΤΕΟ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ


Πρώτα ψέματα, μετά «αρπαγή», στο τέλος υπακοή! – Τα ΒΙΝΤΕΟ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ
Μέσα σε τριτοκοσμικές συνθήκες, υπό τον ασφυκτικό κλοιό μεγάλης αστυνομικής δύναμης και παρά τις αρχικές κυβερνητικές δεσμεύσεις για προστασία της πρώτης κατοικίας, χθες η κυβέρνηση της Αριστεράς, η οποία στηρίζεται από τους ΑΝΕΛ...
ξεκίνησε τους πλειστηριασμούς ακινήτων, κόντρα στις προεκλογικές δεσμεύσεις που την οδήγησαν στην εξουσία.
Το πλαφόν των 300.000 ευρώ κάτω από το οποίο είχε απόλυτη προστασία η πρώτη κατοικία και δεν μπορούσε κάποτε να βγει στο σφυρί, αποτελεί όνειρο «θερινής νυκτός». Την Τετάρτη, πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 15 πλειστηριασμοί διαμερισμάτων και άλλων ακινήτων σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής, ακόμη και για οφειλές των 30.000 ευρώ!
Οι πλειστηριασμοί αφορούσαν πρώτες κατοικίες στις περιοχές της Αθήνας, της Κηφισιάς, του Αμαρουσίου, της Καλλιθέας, του Χαλανδρίου, της Νίκαιας και του Μοσχάτου. Οι πλειστηριασμοί έγιναν τόσο ηλεκτρονικά, όσο και με τον παραδοσιακό τρόπο μέσω των Ειρηνοδικείων και παρά τις έντονες αντιδράσεις, μέχρι και σύγκρουση με τα ΜΑΤ, από οργανώσεις και πολίτες.
Εμείς θέλουμε να θυμίσουμε στους Έλληνες ψηφοφόρους τι είχε ειπωθεί προεκλογικά και τι έγινε τελικά στην πράξη.
Τα σπίτια των Ελλήνων «αρπάζονται», όπως ακριβώς ορίζει, όλως τυχαίως, η Ατζέντα 2030, προκειμένου όλο και περισσότεροι να ζουν σε ενοίκιο ή σε κρατικές κατοικίες, μη έχοντας τίποτα δικό τους, πλήρως εξαρτημένοι από την εξουσία και συνεπώς υπάκουοι στις πολιτικές της.
Τα σχόλια δικά σας!
ΥΓ. Επιμένουμε: Το «όλοι ίδιοι είναι» ευνοεί την παραμονή της παρούσας κυβέρνησης στην εξουσία.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου